Copiii talentati ai tarii

Romania este plina de copii talentati in diferite domenii dar din pacate, din ce in ce mai putina lume observa acest lucru. Este trist ca nu stim sa ne apreciem micile “staruri” in devenire si sa le valorificam, sustinandu-i din toate punctele de vedere. Sunt copii necajiti, abandonati si foarte bolnavi, care sufera de mici dar incredibil de inteligenti si binecuvantati cu talent de la Dumnezeu, si nu se plang luptand zi de zi sa traiasca si sa-si indeplineasca visul.

Acestia merita din plin ajutati pentru ca sunt o lectie de viata pentru toti ceilalti, si pentru ca e inadmisibil ca cei mai multi dintre ei sa aleaga sa plece in alta tara pentru a fi remarcati si apreciati la adevarata lor valoare. Nu inteleg cum este posibil ca in strainatate sa canti pe scena alaturi de nume mari si importante ale muzicii, si in Romania sa nu fii nici macar pe jumatate la fel de cunosccuta. Este vorba despre Madalina Lefter care la numai 13 ani, a cantat impreuna cu Anastacia si a cucerit Italia.  Ceea ce mi s-a parut extraordinar si poate singura sansa si rampa de lansare spre viitor si succes, este emisiunea “Next Star” prezentata de Dan Negru pe Antena 1, destinata copiilor talentati. N-ai cum sa nu ramai uimit de-a dreptul si sa nu lacrimezi de fericire si emotie de fiecare data cand ii privesti.

E imposibil sa ramai indiferent fiindca ar trebui sa ne mandrim cu acesti copii, ei sunt bogatia si viitorul tarii. Regret ca nu am puterea sa-i sustin eu personal, dar este bine totusi ca au sprijinul neconditionat al parintilor, si poate cine stie in felul acesta si cu putin noroc vor ajunge mari staruri atat in Romania cat si peste hotare.