Bora Bora destinatie de vis

Bora Bora este unul dintre cele mai frumoase paradisuri tropicale, fiind denumit si centrul universului romantic, tocmai din aceasta cauza, luna de miere Bora Bora fiind o alegere inspirata pentru doi tineri proaspat casatoriti.

Insulele sunt teritorii franceze, insa au statut semi autonom, cu o suprafata de doar 29,3 km patrati, teritoriul a fost inzestrat cu o frumusete greu de definit in cuvinte, de jur imprejurul acestei insule gasindu-se o bariera de corali.

Caldura si ospitalitatea sunt principalele caracteristici pe care le intalniti inca de cand pasiti prima data pe teritoriul insulei, la acestea adaugandu-se bungalowurile pe apa, spaurile, si romantismul specific lunilor de miere, fiind de la sine inteles din ce cauza Bora Bora a reusit sa fie desemnata castigatoarea premiului pentru ‘’Destinatia anului 2013’’.

Daca pana acum nu v-au convins lagunele turcoaz, plajele ce detin cel mai fin nisip din lume sau apusurile de soare perfecte, poate va vor convinge oportunitatile de recreere precum scufundarile unde poti inota alaturi de pesti exotici.

In cazul in care sunteti iubitori de adrenalina ‘’Shark & Ray Snorkel Safari’’ reprezinta locatia perfecta unde puteti merge sa hraniti pisicile de mare si rechinii in mediul lor natural.

Fiind un teritoriu preponderent francez, cultura franceza si-a facut loc si in Bora Bora, aici existand restaurante cu specific, asezate chiar pe plaja, intr-unul din acestea putand alege sa savurati un cockteil in timp ce va relaxati la soare intr-un sezlong.

Vremea in Bora Bora este prietenoasa, are doar doua anotimpuri, unul calduros ce tine din noiembrie si pana in martie, cu o temperatura medie de 30 de grade, si un anotimp ploios ce tine din aprilie pana in octombrie, temperatura medie fiind de 24 de grade.

Insa, cea mai propice perioada in care puteti alege sa vizitati Bora Bora o reprezinta mijlocul lunii ianuarie.

In privinta cazarii, de preferat ar fi sa alegeti unul din bungalow-urile luxoase oferite de hoteluri, fiind o experienta de neuitat.