4 seriale pe care trebuie sa le vezi

Serialele au devenit extrem de populare in randul tinerilor din ziua de azi. Sunt un mod excelent de a-ti petrece timpul si, de ce nu, sa-ti imbunatatesti engleza. Mai jos va voi prezenta 4 seriale pe care le-am urmarit si care mi s-au parut pur si simplu geniale!

1. Prison Break

 Acesta este primul serial la care m-am uitat. Va spun sincer ca vizionam 3-4 episoade pe zi si cu fiecare episod eram din ce in ce mai captivata de poveste. Actorii sunt exceptionali, intra in pielea personajului foarte bine. Serialul are 4 sezoane si prezinta povestea  unui om care, datorita unei conspiratii politice, a fost trimis in inchisoare pe nedrept. Fratele sau, Michael Scofield, comite un jaf si intra si el in acelasi penitenciar. Cei doi vor incerca sa evadeze, confruntandu-se cu obstacole deosebit de periculoase.
 
De asemenea, acest serial a castigat diferite premii si a fost nominalizat de 2 ori la Globul de Aur. Serialul s-a difuzat intre anii 2005-2009 si s-a bucurat de un succes enorm in zeci de tari.

2. Fringe

Este o combinatie intre SF, mister si drama. Este un serial tare drag mie pentru ca de aici am invatat cum sa citesc mai bine oamenii, am invatat ca nimic nu este ceea ce pare si tot ce vedem noi este doar varful icebergului, informatia adevarata fiind musamalizata in proportie de 70%. Povestea este centrata in jurul unei femei agent FBI care, impreuna cu un om de stiinta si fiul acestuia, formeaza o echipa care trebuie sa rezolve fenomene neasteptate si deosebit de ciudate.

Din pacate, serialul s-a incheiat anul acesta, derulandu-se din 2008. Au fost 5 sezoane minunate, pline de actiune si suspans. Serialul s-a bucurat de 2 nominalizari la premiile Emmy, castigand alte zeci de concursuri si festivaluri.

3.Doctor House (House M.D.)

Din start va spun ca actorul principal este pur si simplu genial! Felul in care isi interpreteaza rolul este pur si simplu unic si sunt sigura ca acest personaj, Doctor House, va ramane unul dintre cele mai populare personaje ale secolului XXI. House este un doctor care, impreuna cu echipa sa, se ocupa cu diagnosticarea si ingrijirea pacientilor care sufera de boli ciudate si aproape necunoscute. Felul in care acesta citeste fiecare pacient este uimitor. Deviza dupa care se ghideaza doctor House este ,,Toata lumea minte”. Ce spuneti, are dreptate?

House M.D. s-a difuzat din 2004 pana in 2012, avand 8 sezoane! Printre multitudinea de premii castigate, amintim cele 2 Globuri de Aur din 2006 si 2007 pentru cel mai bun actor dintr-un serial intr-un rol principal, premiu pe care l-a castigat Hugh Laurie.

4. Breaking Bad

Este considerat cel mai bun serial din toate timpurile, pe buna dreptate zic eu. A inregistrat cea mai mare audienta din Statele Unite, fiind urmarit de milioane de persoane. In acest serial este vorba despre un profesor de biologie care, atunci cand este diagnosticat cu cancer, se transforma intr-un alt om, cu o cu totul alta personalitate si incepe sa vanda lumii intregi substante ilegale, unice.

Serialul are 5 sezoane, derulate de-a lungul a 5 ani. Breaking Bad a fost nominalizat de 4 ori la Globul de Aur.

Asadar, daca sunteti un iubitor de seriale, va recomand cu caldura sa urmariti serialele mentionate mai sus. Cu siguranta va vor placea la nebunie. Vizionare placuta!