Marfa trebuie transportata in siguranta, oriunde

Afacerile pornite de unul singur pot fi sortite esecului daca nu ai parteneri de incredere care sa te ajute atunci cand ai mai mare nevoie. De exemplu, daca lucrezi in constructii, de baza este transportul marfii dintr-o tara in alta, de la tine, producator, la cei care au nevoie. Decat sa intarzie transportul sau sa nu ajunga si sa pierzi contracte pe banda rulanta, mai bine investesti in transport marfa international, asigurat de o firma de transport cu experienta si oameni instruiti.

Daca n-ai gasit inca o firma care sa iti inspire incredere, transportsigur.ro, cei mai buni de pe piata de profil, sunt cu siguranta cea mai buna alegere. Intrucat marfa este cea mai importanta si transportul ei sigur este o prioritate pentru fiecare client, transportsigur s-a echipat corespunzator cu un parc auto cu autoutilitare de 3.5 tone si camioane cu prelata, pentru marfurile mai mari, mai voluminoase. Avantajul lor este ca pot circula prin diferite zone mai aglomerate, chiar si prin centrul oraselor importante sau prin destinatii turistice, scurtand astfel timpul parcurs pana la destinatie. Masinile au revizii facute, sunt sigure, au chingi de ancorare in interior, au lift si lize electrice, pentru incarcare-descarcare marfa Pe de alta parte, nu se poate concepe un transport marfa international fara soferi foarte siguri pe ei si cu experienta de condus pe drumuri europene, autostrazi cu anumite regimuri de viteza, cu limitari si reguli stricte. Pasionati de ceea ce fac, soferii de la transportsigur au trasee deja stiute pentru fiecare ruta aleasa, stiu cum sa evite punctele fierbinti si aglomeratia, au sisteme GPS pentru a vedea mereu ce fel e traficul in zona unde vor ajunge si servicii speciale de telecomunicatii, pentru a transmite echipei de acasa pe unde au ajuns.

Punctualitatea si flexibilitatea sunt doar doua dintre atuurile pe care soferii si le-au insusit si le-au dezvoltat pe parcurs. Nu in ultimul rand, pentru transport marfa international iti trebuie, de obicei, bani foarte multi. Nu si in cazul acesta, pentru ca transportsigur are preturi avantajoase, mai mici decat cele practicate de alte firme asemanatoare, ajutandu-te sa faci economii considerabile pe care le poti reinvesti in dezvoltarea afacerii tale.