Contraindicatiile ceaiului verde

Ceaiul verde este intr-adevar o minune. V-ati intrebat vreodata de ce asiaticii au o piele atat de frumoasa si traiesc atat de mult? Sau mai bine : v-ati intrebat de ce au mereu atat de multa energie si de ce par neobositi vesnic? Raspunsul este unul singur si sigur: ceaiul verde, iasomia, ceaiurile din plante si o mancare sanatoasa.

Ceaiul verde este intr-adevar un miracol, un elixir al tineretii si cine nu crede in acest lucru, se inseala amarnic si cu siguranta nu i-a testat calitatile. Iata cateva dintre minunile la care te ajuta ceaiul verde - mai exact consumul sau echilibrat, constant, sa ajungi: intinereste pielea si ajuta la curatarea ei, elimina antioxidantii din organism si combate microbii, te ajuta la o digestie mult mai buna si mai echilibrata, te ajuta sa lupti cu kilogramele in plus, tocmai din cauza pulseaza sangele si il oxideaza mai bine, ajuta la curatarealui. Intr-un cuvant - asa cum am inceput aceste idei, ceaiul verde este o minune. Tonifica pielea extremde bine si daca il folosesti de la interior catre exterior, atunci vei avea numai rezultate bune. Combinat cu iasomie - ceaiul verde va creeaza un tonus mai bun si daca il folositi direct pe piele - el va curata perfect de impuritati si va ajuta la intinerirea tenului.

Pe de alta parte insa exista si contraindicatiile ceaiului verde, o lista mai mica, fata de beneficiile acestei plante, de care insa trebuie sa tinem cont. Aici insa exista mai curand o serie de mentiuni, decat de precautii sau interdictii, asa cum sunt la alte ceaiuri sau produse de consum uman. De exemplu - ceaiul verde nu trebuie baut in exces de catre femeile aflate in stare de graviditate si in niciun caz nu trebuie baut in exces de catre copii. Avand in vedere ca ceaiul verde este si un bun tonic, el va da energie si va crea o stare de agitatie celor mici - deja energici.