Iesi in evidenta oriunde cu butonii pentru camasa Tommy Hilfinger

Camasa este printre cele mai utilizate elemente de tinuta vestimentara. La nunta, la o intalnire business, la prima intalnire cu iubita, camasa se asorteaza excelent cu orice situatie si denota sobrietate, impune respect si incredere. Un accesoriu nelipsit de la o camasa de calitate este butonul pentru camasa. Butonii pentru camasa dau un plus de eleganta si finete celui care poarta camasa, de obicei fiind plasati la mansete.

Manecile duble se pliaza si se fixeaza cu butoni, aspectul estetic fiind unul deosebit si usor de remarcat daca urmariti sa iesiti in evidenta. Pe secundar.ro, cel mai bun magazin online de produse diverse precum bijuterii, cosmetice, parfumuri, ceasuri, accesorii, gasiti Butoni pentru camasa Tommy Hilfinger 100% originali, noi si cu un design deosebit, interesant, care va imbunatati imaginea de ansamblu a purtatorului. Din otel inoxidabil, seria de Butoni pentru camasa Tommy Hilfinger au un sistem de prindere standard, culoarea materialului este argintie, perfecta pentru camasile asortate cu tinute de petrecere sau cu cele business. La primirea comenzii veti descoperi butonii pentru camasa asezati frumos intr-o cutie sau un saculet de catifea, gata sa fie asortati unei camasi care va face senzatie cu siguranta la orice eveniment. La alegerea butonilor pentru camasa trebuie sa se tina cont de cromatica acesteia – butonii trebuie sa fie in contrast clar cu materialul camasii, sa iasa in evidenta imediat, sa fie in ton c linia tinutei, sa nu existe discrepanta intre mesajul transmis de camasa in sine si butonii atasati. De exemplu, daca o camasa e mai inflorata, are o nota romantica cumva, butonii trebuie sa fie rotunzi, poate sub forma de floare.

Designul atragator si in pas cu moda al acestor Butoni pentru camasa Tommy Hilfinger ii face potriviti pentru mai toate tipurile de camasi pe care un barbat le poate avea in garderoba sa, fiind, deopotriva, deosebit de interesanti si pe o camasa de dama, contribuind la imaginea impecabila a femeii si la scoaterea in evidenta a feminitatii. Pentru fiecare comanda care depaseste 300 de ron livrarea e gratuita, se face rapid, in maxim doua zile de la preluarea ei, prin curierat rapid.