Stii ce trebuie sa contina trusoul de botez?

Sa increstinezi un nou nascut se spune ca este cel mai mare bine pe care o persoana poate sa il faca pe parcursul intregii vieti. De aceea, daca ai ales sa fii nasul de botez al unui copil - felicitari! Insa, pana la ceremonia in sine trebuie sa cunosti cateva detalii legate de ceea ce inseamna sa fii nas si ce presupune acest lucru.

In primul rand, dupa ce ai ales biserica si restaurantul la care va avea loc petrecerea de dupa ceremonie, impreuna cu parintii bebelusului, trebuie sa cunosti faptul ca, nasii trebuie sa pregateasca si un trusou botez. Acesta difera in functie de sexul copilului care urmeaza a fi botezat, insa il poti cumpara in seturi gata facute, lucru care faciliteaza munca nasilor. Prin urmare, nu mai esti nevoit sa alergi pentru fiecare obiect in parte pentru alcatuirea acestui trusou.

Pe piata exista trusouri care contin toate cele necesare, de la prosopul de botez pana la lumanarile gata infrumusetate cu accesoriile florale. In mare parte un trusou botez standard contine prosopelul pentru botez, sticluta cu mir, sapunul special pentru taina botezului si prosopul preotului. In functie de ce suma prefera nasii sa cheltuiasca pentru acest set destinat botezului, la cerere se pot realiza si trusouri personalizate care sa contina monogramele numelui bebelusului sau data la care a avut loc botezul, ceea ce se dovedeste a fi o amintire de neuitat pentru parintii celui mic.

O alta idee demna de luat in seama in ceea ce priveste trusoul de botez consta in faptul ca, acesta din urma poate fi realizat in functie de tematica petrecerii de botez. Spre exemplu, daca alegi ca tema petrecerii sa fie una mai fastuasa, in stil victorian, poti opta spre trusouri cu dantela si broderie aurie. Preturile de la care se pot achizitiona aceste trusouri variaza in functie de complexitatea de obiecte pe care acestea le contin.

Mai nou, exista site-uri care se ocupa de realizarea acestor trusouri, cu posibilitatea alegerii dintr-o multitudine de modele. Acestea pot fi livrate chiar si acasa, fara a mai fi nevoie sa pierzi timp alergand prin magazinele de specialitate.