Balerinii – nu doar confort, ci si feminitate

Pana la acritia Audrey Hepburn, balerinii erau considerati niste incaltari banale pentru adolescente si in niciun caz nu erau asociati un ceva atat de chic ca in zilele noastre. Frumoasa vedeta, prin gratia ei cu totul remarcabila a reusit sa impuna balerinii simpli in garderoba oricarei femei cochete care se respecta, dar care are nevoie de momente de relaxare.

Din anii 1960 si pana astazi, balerinii sunt mereu la moda si reprezinta expresia unui stil de viata relaxat si totodata elegant.

Balerinii sunt si vor ramane mereu pentru femei unul dintre cele mai comod tipuri de incaltaminte. O pereche de balerini de dama este delicata, usoara si, de ce nu, extrem de feminina. Chiar si o pereche de balerini sport transforma orice pas intr-o miscare discreta.

Balerinii sunt o piesa nelipsita din garderoba femeilor de orice varsta, sunt perfecti pentru tinutele casual, smart si chiar pentru tinute elegante. Ei pot fi achizitionati intr-o gama larga de modele, culori si marimi. Sunt magazine care ofera si posibilitatea de a cumpara balerini la comanda.

Eleganti, sport, impletiti, din lac sau piele, simpli sau accesorizati, balerinii sunt, si in aceasta primavara, pregatiti sa resfete piciorul femeilor cu cele mai sofisticate modele. Cat mai draguti, cat mai colorati, balerinii vor putea fi asortati la orice garderoba, fie ca este vorba de o tinuta office sau de  una purtata in timp liber.

Modele de balerini exista pentru toate gusturile, fie ca sunt preferanti balerinii intr-o singura culoare, fie cei indrazneti, in combinatii de culori. Culorile recomandate in aceasta primavaea sunt: albastru, turcoaz, rosu, portocaliu, galben sau mov. Daca iti place culoarea rosie nu uita sa o porti oricand si nu doar in ceea ce priveste articolele vestimentare. Alege sa porti pantofi sau balerini rosii, care, aparent, greu de asortat, se potriveste oricarei tinute si mai multor culori. Poti purta incaltaminte de culoare rosie cu jeansi albastri, cu pantaloni negri, cu o rochie inflorata, cu pantaloni scurti cu imprimeu floral. Combinatiile sunt nenumarate, deci, poti fi altfel in fiecare zi.