Afacere de succes

Mihai Cristian Micle este un tanar de 27 de ani care a inceput constructia site-ului Freshome.com in 2007, scrie businessmagazin.ro
Tanarul este stabilit in Timisoara, dar s-a nascut in Caransebes. El se ocupa de cinci ani de aceasta afacere prospera care acum valoreaza 3.000.000 de euro. Freshome.com atrage mai mult de trei milioane de vizitatori unici lunar. Scopul site-ului este sa prezinte diverse cladiri din lume, care se evidentiaza prin design-ul si arhitectura unice.

Datorita succesului sau, Mihai Cristian Micle a primit oferte de cumparare, care nu sunt mai mici de trei milioane de euro. De asemenea, CNET sau Yahoo sunt cateva publicatii internationale care gasesc in site-ul lui.
Motivul popularitatii peste hotare mai mult decat in Romania o explica chiar Mihai Cristian Micle: ,,Presa romaneasca nu prea este targetul meu, noi traim din publicitate, iar banii pe care ii fac cu 1.00 de vizitatori din Statele Unite ale Americii; cu traficul romanesc mai degraba ies in pierdere, nu am niciun return of investment”.

Tanarul a inceput doua facultati: prima era Electrotehnica si Telecomunicatii, iar a doua Stiinte Economice, dar la ambele a renuntat atunci cand proiectul lui a cunoscut succesul.