In 2014 alegem litoralul romanesc sau pe cel bulgaresc?

Ofertele pentru vacanta pe litoral din aceasta vara sunt deja multiple. Fie ca vorbim despre vacanta pe plan local, fie ca ne referim la vacante in strainatate, selectarea locatiei pentru sejurul perfect este o munca destul de serioasa. Daca inca nu te-ai decis asupra destinatiei de vacanta, sau nu stii ce sa alegi intre litoralul romanesc sau cel bulgaresc, citeste articolul urmator. Iti oferim cateva repere care te pot ajuta sa te orientezi.
           
Potrivit unui site de specialitate, pe litoralul romanesc sunt aproximativ 400 de obiective. Acest numar include si restaurantele, muzeele, pensiunile, hotelurile si altele. De cealalta parte, in Bulgaria exista aproximativ 260 de astfel de obiective. Totusi, vacantele in Bulgaria pot deveni foarte usor all inclusive pentru ca daca vorbim de litoral Bulgaria 2014, atunci putem foarte usor sa vorbim de toate comoditatile si utilitatile care ne pot trece prin minte. Cu alte cuvinte, chiar daca litoralul bulgaresc nu are la fel de multe obiective ca cel romanesc, exista o multime de activitati care pot fi realizate.

Conform altor site-uri de specialitate, dar si a forumurilor online, se pare ca servirea si tratamentul primit la restaurantele din Bulgaria sunt mult mai profesionale si specializate decat in Romania. Oricum, situatia nu trebuie generalizata. Cea mai importanta parere este cea proprie. Pentru ca sentimentul sa fie complet, cel mai bine ar fi sa vizitati in persoana ambele locatii de vacanta.
           
In cazul in care esti genul de persoana traditionala care adora structurile arhitecturale cu varste impresionante, atunci litoralul romanesc va fi cel potrivit pentru tine. Daca, in schimb, tanjesti  dupa noutate si modernitate, atunci poti sa faci o vizita litoralului bulgaresc. Acolo se gasesc mai multe hoteluri si locatii nou construite, comparativ cu cele din Romania.

Daca pana in finalul acestui articol esti inca nehotarat in privinta destinatiei de vacanta, te invitam sa le incerci pe ambele. Vacanta ta este una binemeritata cu siguranta!