5 lucruri de luat in considerare la alegerea culorilor pentru nunta

Chiar daca unele persoane nu par sa acorde foarte multa atentie acestui aspect, decorul de nunta este un element important pe care trebuie sa il ai in vedere. Specialistii in organizarea de nunti recomanda alegerea unei palete de culori formata din culori care se imbina, evitand astfel crearea unui haos. Noi iti oferim 5 indicii pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand iti alegi culorile pentru nunta.

Selecteaza culorile pentru nunta visurilor tale in functie de tema pe care ti-o alegi. Daca vrei ca tema sa fie „primavara”, atunci mergi spre culori pastelate, combinatii intre verde pastelat si roz, galben si alte asemenea. Este important sa creezi o logica atunci cand iti alegi culorile pentru nunta.
Intra pe site-urile specializate de nunti. Acolo vei gasi foarte multe palete de culori si exemple puse in aplicare. Alege de acolo o serie de culori si potriveste-le obiectelor de la nunta ta.

Nu alege culorile pentru nunta fara sa te consulti cu jumatatea ta. La fel ca si in viata, toate aceste lucruri trebuie stabilite de comun acord, pentru ca in egala masura, ziua nuntii este speciala pentru amandoi.
Alege paleta de culori si in functie de locatia unde se desfasoara nunta. Daca este o nunta intr-un restaurant de lux, poti sa mergi spre nuante de auriu si alte asemenea, dar daca ai o nunta la cort, atunci sfatul nostru este sa cauti culori mai naturale care sa se potriveasca decorului. Totusi, aceasta este o sugestie, nu o regula!
Mizati pe combinatii de culori, nu pe o singura culoare. In ziua de azi, un decor de nunta implica, doua, trei sau chiar patru culori din aceeasi gama, dar si complementare.

Intra pe ghidul-nuntii.com si vezi cele mai frumoase restaurante nunti din capitala.