Scapa de un stres inutil si cumpara supraveghere video de calitate

Daca acasa mai poti lasa un caine in curte sau un vecin care sa aiba grija de locuinta ta, sediul afacerii tale e mai greu de pazit. Cum bugetele sunt din ce in ce mai mici si nu orice firma isi permite sa plateasca paza de la o companie de securitate, solutia cea mai simpla e montarea de solutii supraveghere video in interior si exterior, pentur controlul complet al spatiului comercial cu doar un simplu click.

De pe eyewatch, magazinul online cu cea mai bogata oferta de camere si sisteme video de supraveghere, puteti sa va luati tot ce aveti nevoie pentru afacerea dvs. si siguranta ei. Camerele de supraveghere video speed dome pentru exterior au rezolutii foarte mari, lentilele pot fi rotite pe verticala la 90 de grade, pe orizontala la 360 de grade, zoom-ul optic de calitate permite apropierea si analizarea oricarui detaliu din aria supravegheata. Obiectivul motorizat, carcasa metalica si senzorul CCD Sony 650 TVL, precum si capacitatea de rotire a camerei recomanda camere supraveghere video eyewatch pentru orice tip de spatiul comercial, pentru interior si exterior. In ceea ce priveste controlul, cel mai important aspect in momentul achizitionarii unor camere de supraveghere, el se face prin DVR, cu joystick sau remote, cu PC, tableta sau orice dispozitiv modern. Un alt tip de camere supraveghere vandute de eyewatch sunt si cele IP, de tip dome, camere antivandal cu leduri infrarosu si lentila care se regleaza manual, precum si rezolutie de cea mai inalta calitate.

Pentru cei care vor un sistem de supraveghere video mai sofisticat, pot alege, de exemplu, unul cu opt camere dom, de interior, cu vedere perimetrala, leduri infrarosu si DVR cu inregistrarea Full D1 pe fiecare canal. Se pot monta si microfoane pentru captura de sunet, iar sistemul poate fi accesat si via Internet. Orice comanda se livreaza a doua zi, in maxim 24 de ore, in toata tara. Daca depaseste 1.000 de lei, transportul e gratuit in zonele de acoperire ale firmei de curierat rapid.