Cele mai moderne apartamente Cluj

Cumpararea unui apartament este mult mai complicata decat pare. Oferta foarte variata, preturile mai mari sau mai mici, agentiile imobiliare care umfla preturile si site-urile neactualizate, cu oferte foarte proaste sunt cosmarul tinerilor insuratei care cauta cu disperare o locuinta noua sau celor care vor sa scape de vecinii nesuferiti.

In zona Clujului, un oras universitar si cu un grad de ocupare al locurilor de munca mai mare decat in alte orase ale tarii, cele mai bune si mai ieftine apartamente Cluj pot fi luate doar prin intermediul TopImobiliare.ro, cel mai vizitat site de anunturi imobiliare. Puteti gasi apartamente cu doua, trei sau patru camere, cu pana la 120 metri patrati spatiu locuibil si imbunatatiri moderne care asigura un plus de confort. Fiecare dintre anunturi apartamente Cluj este insotit si de o descriere detaliata a locuintei, de poze reale de unde se pot vedea clar imbunatatirile si stadiul in care se afla apartamentele. In centru sau in zone mai putin aglomerate, apartamentele sunt aranjate in categorii in functie de dotarile din interior, se poate negocia si propune un pret direct pe site, urmand ca restul detaliilor sa fie discutate direct pe e-mail sau la telefon, cu proprietarul-vanzator. O parte din anunturi au si indicatii de orientare si o harta Google Maps pentru a ajunge mai usor la adresa locuintei si a putea-o plasa in spatiu, dar si schite ale locuintei, cu spatiul locuibil si impartirea lui sau incadrarea intr-o anumita clasa energetica.

Ca sa nu se piarda prea mult timp in timpul cautarii pe site, se pot folosi filtrele laterale, motorul de cautare puternic, cu algoritmi complecsi. De asemenea, in pagina Imobiliare in Romania, accesibila din subsolul Home Page, anunturile, inclusiv cele cu apartamente Cluj, sunt grupate pe regiuni administrative si pe judete, localitati. Cele trei categorii din meniul superior al site-ului, Agentii Imobiliare, Oferte recente si Dezvoltatori, ofera un plus de flexibilitate si un acces mai usor la anunturile care v-ar putea interesa.