Tot 4 cele mai populare operatii estetice

Show-bizz-ul ne construieste zilnic idealuri de frumusete pe care le adoptam de cele mai multe ori fara sa constientizam ca ceea ce vedem nu sunt modele reale de frumusete, ci sunt modele create de mana omului. Chirurgia estetica a facut adevarate minuni pentru vedete si persoane publice, pentru persoane cu averi fabuloase care au ajuns sa isi re-creeze de la zero trasaturile, iar in ultima vreme si oamenii obisnuiti au ajuns sa mizeze pe chirurgia estetica pentru a-si modela anumite trasaturi derajante sau care le creaza complexe. Iata care sunt cele mai populare operatii estetice.

Rinoplastia sau operatia estetica de modelare a nasului este cea mai dificila dar si cea mai solicitata interventie. Nu toate operatiile la nas sunt estetice, multe dintre persoanele care apeleaza la chirurug pentru o rinoplastie o fac si din motive medicale. Procedura este invaziva, recuperarea este destul de dureroasa, insa confortul psihic pentru rezolvarea unei probleme vechi este salvator. Liposuctia - nu este la fel de invaziva ca alte proceduri estetice si este probabil una dintre cele mai populare. A scapa de grasimea nedorita din orice parte a corpului este un vis al oricarei femei si mai nou si foarte multi barbati apeleaza la aceasta interventie. Liposuctia se face prin introducerea unui tub prin cateva incizii la nivelul pielii, si absorbtia grasimii. Liftingul facial – incepe sa devina un must have pentru multe dintre doamnele care accepta mai greu semnele trecerii timpului, incluzand aici pierderea elasticitatii pielii, ridurile sau caderea sprancenelor, a barbiei si a pometilor.

Procedura de lifting facial pare a fi solutia pentru aceasta problema, promitand intinerirea garantata. Protezele mamare – extrem de populare atat in randul persoanelor care vor sa isi imbunatateasca imaginea cat si in randul femeilor care au trecut prin nastere si alaptare si care vor sa inlature urmarile acestei perioade revenind la forme sexy si atractive ale sanilor.