Cutiile postale bloc moderne, mai sigure decat cele clasice

Va aduceti aminte cu siguranta de vremurile in care, copii fiind, nu puteam rezista tentatiei sa nu umblam pe la cutiile postale de la scara in cautarea unor „scrisorele de amor” de care sa facem haz mai tarziu. Acele cutii pe care le cunosc toti cei care au apucat sa traiasca si in vremurile dinainte de 1990 erau din materiale de slaba calitate, puteau fi „sparte” foarte usor, cu putina pricepere, astfel ca scrisorile si corespondenta oamenilor nu erau in siguranta.

Din fericire, lucrurile s-au schimbat dupa revolutie, cand au aparut firme care se ocupau de producerea de cutii postale bloc de foarte buna calitate, sigure si cu un design placut. In scurt timp si-au deschis si magazine online, si-au facut promovare in media si afacerile au inceput sa prinda contur de la o luna la alta. Avantajele cumpararii de cutii postale bloc de la o firma specializata tin de garantia oferita, care se poate intinde pe mai multe luni, de reparatiile efectuate gratuit in caz de nevoie si de inlocuirea lor sau a butucurilor nefunctionale. Cutiile postale moderne sunt vopsite in camp electrostatic, se pot vopsi in orice culoare doresc proprietarii sau asociatia, au inclus si suport pentru ziare sau avizier. Fiecare cutie postala are un butuc de calitate cu doua chei, compartimentarea este gandita in asa fel incat sa incapa cat mai multe scrisori sau documente importante.

Deschiderea lor este posibila doar cu o cheie specifica butucului, vandalizarea nu e posibila din pricina materialului foarte dur, iar riscul ca intreaga corespondenta sa fie violata este scazut. In plus, cutiile postale pot sa fie fixate in zine greu accesibile pentru copii, se pot implementa masuri sporite de siguranta la nivelul sistemelor de inchidere, astfel ca aspectul sigurantei e rezolvat in totalitate. Livrarea seturilor de cutii postale comandate online se face gratuit in majoritatea cazurilor, se asigura si instalarea si verificarea butucurilor.