Cum alegem restaurantul pentru nunta noastra?

Pentru orice cuplu tanar, nunta inseamna un pas important catre viata de familie, catre intemeierea unei familii. O nunta perfecta se organizeaza riguros cu pana la un an in urma, timp in care se stabilesc toate detaliile, se cauta restaurante nunti, se discuta cu patronii, se stabilesc invitatii si meniurile, tipurile de muzica agreate, se cauta rochia de mireasa si costumul de mire. Cel mai important pas spre o nunta de vis este alegerea unor restaurante Bucuresti din care mai apoi se va selecta acel restaurant care are oferta cea mai apropiata de nevoile noastre.

Pentru inceput, trebuie sa va faceti o imagine clara in privinta petrecerii de nunta, ce va doriti de la ea, cum ati vrea sa arate decorul, ce fel trebuie sa fie restaurantul ca sa bateti palma, cat de sofisticat trebuie sa fie meniul de nunta etc. De obicei, restaurantele nu sunt prea flexibile la capitolul meniuri si aranjamente, asa ca trebuie sa negociati la sange si tot ce obtineti sa treceti clar intr-un contract de prestari servicii. Foarte important e sa stabiliti si stilul nuntii inainte de a alege restaurante nunti si sa faceti rezervarile pentru spatiul in care se va desfasura petrecere de nunta cu cel putin un an inainte. Detaliile sunt cele mai importante dupa ce v-ati hotarat ce restaurant alegeti, asa ca trebuie sa vedeti la fata locului cum arata decorul, ce fel de lumina este, daca exista posibilitatea amenajarii unui ring de dans, daca se poate ajunge usor cu masina pana la locatia unde va avea loc evenimentul.

Nu uitati sa gustati tot ce va fi servit invitatilor, sa intrebati daca puteti sa faceti tortul dvs., la o cofetarie si daca puteti aduce dvs. bautura. Decoratiunile pot fi din partea restaurantului sau le puteti aduce dvs., dar asta implica bani in plus, meniurile in plus se pot prepara la cerere, dar costurile se ridica simtitor. Ideal este ca pentru avansul cerut de restaurant sa se elibereze si factura. Fiti foarte atent si la ce fel de DJ are restaurantul si intrebati daca puteti aduce dvs. unul sau exista formatie „din partea casei”.

Nu neglijati nici aspectul orelor de inchirieri si pe cel al posibilitatii prelungirii petrecerii-de regula, restaurantele permit o oarecare abatere de la programul stabilit, evident, contra cost per ora de inchiriere sala. Evitati restaurantele care inchiriaza in paralel terasa altora si nu ofera intimitate exclusiva pentru toti invitatii nuntii dvs.-e bine ca tot spatiul sa fie doar al dvs. intre orele stabilite si sa aveti acces si al terasa, mai ales daca nunta are loc vara. Nu in ultimul rand, verificati ca restaurantul sa aiba parcare privata supravegheta si cu destule locuri pentru invitatii care vin cu masinile personale.