Shop-einstal, numarul 1 in instalatii termice si sanitare

Cauti un magazin online serios de instalatii termice si sanitare? Vrei ca portofelul tau sa nu ramana gol dupa ce ai terminat cumparaturile? Magazinul online shop-einstal.ro iti garanteaza ca vei cumpara produse de cea mai buna calitate la cele mai bune preturi dupa piata. Pe langa aceste garantii, www.shop-einstal.ro iti ofera asistenta de calitate oricand ai nevoie sau nu intelegi ceva despre un produs de pe site. shop einstal iti pune la dispozitie aparate de aer conditionat, apometre, boilere, centrale termice de toate felurile, pompe si hidrofoare.

Tot la shop einstal gasesti sisteme de filtrare, filtre de apa, statii de dedurizare industriale si rezidentiale, calorifere, puffere pentru centrale termice, dar si tevi si liftinguri. Incalzirea in pardoseala cu nuturi pentru incalzire in pardoseala, precum si sistemele integrate cu panouri solare si accesoriile necesare, esentiale pentru un confort sporit si facturi mai mici sau inexistente si-au facut si ele loc in oferta consistenta si de calitate a www.shop-einstal.ro. Printre firmele recunoscute pentru calitatea inalta a materialelor folosite ale caror produse sunt disponibile la shop einstal se numara CosmoSolar, SaerElettropompe, Vaillant, Schell, Tricomserv, Gorgiel, Calpeda si multe altele pe care le descoperiti singuri pe site. De la shop einstal poti lua si un certificat cadou, trimis direct pe e-mail imediat ce s-a platit suma perceputa. Comanda oricaror produse din magazinul online se face telefonic sau direct pe site-prin crearea unui cont de user.

Livrarea comenzilor este rapida, in 24-48 de ore, iar pentru produsele care nu sunt pe stoc, comanda e confirmata telefonic. In plus, doritorii care vor sa faca reclama magazinului online au un program de afiliere gratuit care presupune plasarea de link-uri valide pe siteul propriu catre shop einstal. Pentru fiecare vanzare facuta in urma click-ului pe link-ul de la afiliat, bloggerul, de exemplu, va primi un comision de 5%.