Disneyland Paris - mereu un frumos vis

Vacantele mult asteptate, fie ca sunt de iarna - fie ca sunt de vara, reprezinta cele mai frumoase perioade ale anului, iar daca esti copil si vrei sa mergi la Disney, atunci cu siguranta astepti cu inima in gat ca parintii sa isi respecte promisiunile. E drum lung pana acolo, din Romania, insa asteptarea  merita atat pentru copii cat si pentru parinti, caci in cele din urma magia trebuie sa patrunda in sufletul tuturor.

Partea frumoasa este insa ca acum din avion te poti urca direct in masina si sa mergi pana la Disney, ori cel putin pana in Paris si de acolo sa iei mai departe un autobuz special care te va lasa direct in poarta parcului. Apoi daca vrei transfer din Disney la CDG iti va fi cu atat mai simplu cu cat iti stabilesti din timp plecarea si gasesti pe internet firme specializate care sa te ia direct de la Disney si sa te duca direct la aeroport, fara a mai fi nevoit sa schimbi mijlocul de transport. Pentru cei care au mai fost, stiu ca aceasta varianta este si mai ieftina, mai ales daca gasesti o companie de incredere, cat si mai sigura, ajutandu-te sa economisesti timp si energie.

Trebuie insa sa fii prudent, deoarece de cele mai multe ori in cazul in care iti cauti online un transport e posibil sa dai si peste persoane care au autorizatie de transport, insa iti incaseaza de zece ori suma. Oricum ar fi in cele din urma un transfer din Disney la CDG, nu ar trebui sa te coste mai mult de 50 de euro si cu siguranta ar trebui sa fie si facut in maxim o ora si 30 de minute. Dar daca tot ajungi la Disney si vrei sa te simti bine atunci ar fi bine sa o lasi balta cu toate calculele si sa cheltui cat ai, ca sa te distrezi la maxim.