Ce hobby-uri au oamenii de succes

Stau de multe ori si ma gandesc ce hobby-uri au oamenii de succes si daca timpul le mai permite sa fie relaxati in cadrul unui hobby.

Totusi cred ca au pasiuni pe care le fac cu cea mai mare pasiune. De pilda am vazut ca multi actori de cinema sunt si cantareti sau invers, deci poate sa fie muzica pasiunea lor sau actoria.

In schimb oamenii mai influenti cu un loc de munca mai office, au pasiuni si mai elegante si mai rafinate. Desigur, acestea si le pot permite si din cauza locului de munca foarte bine platit.

De exemplu Leonardo Di Caprio era dependent de playstation cand era mai mic, iar acum adora sa joace biliard si hochey. Hobbyuri oamenilor de succes sunt dupa parerea mea mult mai high class si printre acestea se numara:
  •     Golful - din cate stiu trebuie sa faci parte dintr-un club onorabil ca sa joci
  •    Calaritul - pe langa faptul ca costa o gramada de bani se face si numai in locuri selecte
  •     Pariatul - casinourile
  •     Parasutismul, nu orice om de teapa noastra si-l permite
  •     Scuba diving

Si multe altele de genul. Hobby-uri mele sunt destul de simple, insa si pentru acestea muncesc din plin ca sa mi le pot permite. La urma urmei, hobbyurile inseamna intr-adevar si o investitie, iar fara sa ai un salariu de baza pe care sa il investesti, nu prea poti sa faci mare lucru. Mie de pilda imi place sa ma duc la teatru, sa merg la film, sa citesc cat de mult posibil, sa ma plimb cu bicicleta si sa stau aiurea in parc, in razele soarelui, sa ma plimb prin locuri necunoscute, sa calatoresc, sa cunosc oameni si locuri si multe altele. Dar se pare ca pana si pentru citit am nevoie de bani, caci daca nu ai carti nu poti sa citesti la nesfarsit ziare.