Stil nu inseamna sport

Unii dintre cei mai stilati si mai bogati romani sunt astazi fosti sportivi – si ma refer aici, in mod principal la fostii tenismeni Ilie Nastase si Ion Tiriac. Cu toate acestea, niciodata nu i-am vazut pe cei doi purtand tricouri sport si adidasi la evenimente, intalniri sau macar la vreo iesire relaxata cu prietenii. 

Nu ma indoiesc ca au acest tip de pantofi sport barbati in garderoba, insa nu fac abuz de folosirea lui cu orice chip. Si asta pentru ca in ceea ce priveste barbatii, stil inseamna eleganta si masculinitate, iar aceste doua notiuni exclud idea de sport. Cu alte cuvinte, dragi barbati nu incercati sa adaptati intreaga dumneavoastra garderoba unei perechi de adidasi, pentru ca veti da gres si veti avea intotdeauna de suferit la capitolul imagine si stil. Lasati pantofii sport, fie ei si unii scumpi, produsi de un brand celebru, pentru iesirile la sport, in aer liber, sau pentru sala. Veti gasi pe site-urile de imbracaminte online suficiente optiuni astfel incat sa va realizati cel putin doua tinute decente pentru activitatile sportive si care sa cuprinda tricouri, treninguri si adidas, dar tineti-le departe de garderoba dumneavoastra de zi cu zi. Nu veti impresiona niciun partener de afaceri, niciun sef si mai ales nicio femeie aparand la o intalnire in jeans si adidasi – mai ales cei clasici sau cu perne de aer si talpa solida -, in pantaloni scurti si pantofi sport sau, mai rau, in tinuta completa de sport. Este ok sa va ganditi cum sa aveti un look cat mai stilat la sala de fitness, chiar si sa va orientati dupa principalele tendinte in materie de echipament sportiv, insa tineti acest look sexy sport doar pentru orele de sport. 

Si intotdeauna tineti cont de faptul ca pentru fiecare dintre activitatile sportive pe care le intreprindeti individual sau cu prietenii – bicicleta, alergat, fotbal, tenis – exista cate o varianta de pantofi sport create in mod deosebit si aveti de unde alege de pe site-urile de incaltaminte online.