Pitiponci si pitipoance

Cu siguranta a-ti intalnit si voi personaje din astea. La inceput ma enervau la culme, insa acuma mi se pare amuzant. Oare ei chiar nu isi dau seama cat de caraghiosi, stupizi, si ciudati sunt? Pe mine ma amuza teribil, mai ales cand vad fete, machiate cu 10 kile de farduri, cu fustele scurte ca poti sa iti dai seama ce culoare are lenjeria de pe ele. Si da, mai poarta si sutiene cu vreo 3 numere mai mici, sa le sara tatele afara din piept.
 
Iar coafura. Coafura multora dintre ele ma da pe spate. Fie au parul intins maxim, fie au in  par tot felul de brizbrizuri, de parca ai fi la vreo petrecere din astea colorata. Si nu conteaza cat de rece e afara, chiar de ar fi -20 de grade, ele sunt cu spatele gol, si cu decolteul la vedere. Isi mai si fac poze din astea sofisticate, pe teracota bunicii, in capita cu fan, sau pe patul plin cu oale de plastic. Deci serios, oare ele nu se vad?
 
Oricum nic ei nu sunt mai prejos. Pantalonii, le sunt lasati pana la genunchi, si tot asa, musai sa isi arate chilotii. Si daca  sunt cu inimoare e si mai fancy. Ca deh, sunt in cautare de aventuri cu pitipoance. Sa nu uitam de cozorocul ala al lor,’’ciupilica”, cum ii zice mama. Si lanturile de 5 kile care le atarna la gat, plus ghiuluirle , aratate ostentativ in poze. Iar daca au cate o poza in fata unui Mertan, care evident nu e a lor, e totul perfect.
 
Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama ca esti de ras? Ca toata lumea face misto de tine, iar tie iti mai si place.