Ce semnifica drpciv

Drpciv este o institutie, apartinand Minsterului Afacerilor Interne, ce se ocupa cu eliberarea permiselor de conducere si de inmatricularea vehiculelor in Romania. Site-ul acestora este unul din cele mai vizitate si complete site-uri apartinand unui minister. Aici puteti gasi informatii actualizate legate de modificarile aduse procedurii de obtinere a permisului auto dar si date legate de inmatricularea vehiculelor, cum ar fi: numerele provizorii, actele necesare inmatricularii, pasii care trebuie urmati, ba chiar aveti posibilitatea sa descarcati formulare (cereri, fisa de inmatriculare). Fara a fi nevoie sa parcurgeti dumneavoastra un drum un plus, puteti sa aflati direct care este programul, adresa institutiei si numerele de telefon in caz ca aveti orice nelamurire sau doriti o audienta.

Site-ul se adreseaza si celor care incearca sa obtina permisul auto. Pentru orice categorie de permis ati aplicat, aici puteti gasi cele mai actualizate forme de chestionare si aplicatii pentru o pregatire cat mai corecta si pe intelesul dumneavoastra. De asemenea, legislatia nu vi se va mai parea imposibil de inteles si de retinut. Pe site-ul drpciv legislatia este explicata pe intelesul tuturor si este actualizata conform modificarilor destul de frecvente facute de minister. Pentru a fi 100% sigur pe tine cand o sa fii in fata calculatorului la proba teoretica cei de la drpciv au pregatit si o aplicatie online cu ajutorul careia se poate simula aceasta proba. O alta aplicatie interesanta este un  calculator al taxei de poluare. Pentru a putea profiat de cele doua aplicatii nu trebuie de cat sa va faceti un cont pe site care sa includa adresa dumneavoastra de e-mail si o parola. Veti primi pe mail un link pe care daca il accesati va activati automat contul.

In cazul in care va inmatriculati masina si aveti deja in minte un numar puteti verifica daca este disponibil atat in zona Bucurestiului cat si in provincie. Pe site puteti afla si parerile altor persoane, puteti adresa intrebari si face schimb de opinii.