De ce sa alegi Militari ?

Ne-am obisnuit ca presa din Romania sa categoriseasca zonele din Bucuresti in functie de trafic, in functie de cat de bine sau rau famate sunt sau in functie de cat de aglomerate sau aerisite sunt. Sigur ca exista un top al celor mai proaste zone din Capitala in care sa locuiesti. Insa la fel de des am vazut marturii ale persoanelor care locuiesc intr-o anumita zona si care nu ar schimba zona respectiva pe nimic. Desi Berceniul este vazut ca o zona de periferie rau famata, nu am vazut pe nimeni din sectorul 4 sa isi doreasca sa se mute in Crangasi. Sau pe cineva din Pantelimon sa isi doreasca sa isi schimbe peste noapte resedinta in Ghencea…

Fiecare cartier are punctele lui slabe si punctele sale forte, si de aceea e gresit sa facem topuri, adesea subiective.

Oferta de blocuri noi sau de cartiere rezidentiale la periferia Capitalei este una foare ampla si are deal-uri care cu siguranta pot multumi pe toata lumea. Oferta de blocuri noi Militari este si ea foarte vasta, cuprinzand apartamente cu una pana la 4 camere si vile cu design foarte atragator.
Motivele pentru care sa alegi Militari-ul depind, in primul rand, de zona in care va trebui sa te deplasezi zilnic. Avantajul unui cartier precum Militari este metroul pana la iesirea din oras, care poate deservi un numar mare de locuitori ai cartierului si ajunge in toate colturile Capitalei.

De asemenea, Militari-ul este un cartier cu multiple spatii verzi, zone de recreere si confort, piscine, spatii comerciale, parcari si terenuri de sport, multe dintre acestea fiind in interiorul si deservind direct ansamblurile rezidentiale din cartier.

Apoi, luand in calcul pretul per metru patrat al apartamentelor, noi sau vechi, Berceniul se afla pe unul dintre locurile fruntase in tipul cu cele mai bune preturi. Astfel ca ofertele pentru apartamente noi in Militari pot fi foarte atractive pentru cei care si isi doresc sa investeasca intr-o locuinta noua.