Gazduire web cu Webhosting4.net

Daca intentionezi sa lansezi un site, vei avea nevoie de un serviciu de gazduire web. Webhosting4.net iti ofera o gama variata de pachete de webhosting.

 Iti prezentam ofertele de gazduire web propuse de Webhosting4.net:

Serviciul de gazduire web pentru site-uri mici. Acest serviciu ofera 1 Gb spatiu de stocare, cu trafic lunar nelimitat. De asemenea, beneficiezi de Back-up zilnic si de suport telefonic 24/7. UpTime garantat – 99.95%. Tariful acestui pachet este de 0.77 EUR pe luna.

Serviciul de gazduire web pentru site-uri medii. Pentru site-urile medii, Webhosting4.net ofera 10 Gb spatiu de stocare si trafic lunar nelimitat. Pretul este de 3.89 EUR pe luna, UpTime-ul garantat este de 99.95%, suportul telefonic este disponibil 24/7 si back-upul este zilnic.

Serviciu de gazduire web pentru site-uri mari. Pentru 9.42 EUR pe luna, ai spatiu de stocare 30 Gb si trafic lunar nelimitat. In cadrul acestui serviciu, beneficiezi si de trafic lunar nelimitat, de suport telefonic 24/7 si de back-up zilnic.
4 motive in plus pentru a alege Webhosting4.net:

3 ani inseamna dublu. Pentru orice pachet de gazduire web platit pe 3 ani, la Webhosting4.net primesti inca 3 ani gratis. Poti beneficia de aceasta reducere la toate pachetele de gazduire web prezentate mai sus.

75% reducere incepand cu al doilea pachet activat. Webhosting4.net rasplateste fidelitatea clientilor sai intr-un mod unic. La al doilea pachet de servicii de gazduire web, activat la Webhosting4.net, beneficiezi de a reducere de 50%, indiferent de pachetul ales sau de periodicitatea de plata.

Domeniu gratis. Webhosting4.net iti ofera o ocazie unica. Daca platesti in avans pe minim 2 ani, vei primi un domeniu international gratis. In cazul pachetelor Business si Pro domeniul va fi gratuit pe toata perioada contractuala.

Transfer GRATIS de website. La Webhosting4.net, transferul site-ului tau de la vechiul tau provider se face gratis, iar toate datele din vechiul cont le vei gasi pe nou server. Alege un serviciu de gazduire web de calitate, prin Webhosting4.net! Reteaua de servere pentru gazduire web de la Webhosting4.net este colocata in GTS Telecom, cel mai puternic centru de date din Romania. Webhosting4.net foloseste servere dedicate ultra-performante, monitorizate 24/7, colocate in camere securizate, cu temperatura si umiditate controlata, pentru ca tu sa beneficiezi de cele mai bune servicii.