Fa-ti propriul salon de masaj la tine acasa cu fotolii masaj ieftine

Pentru cine isi permite, masajul la un salon specializat si cateva minute petrecute in relaxare totala pot face minuni dupa o saptamana sau o luna in care ati fost mereu incordati si stresati. Miscarile mainilor maseurului si scaparea rapida de durerile de spate, gat, umeri, picioare, maini, coloana va pot reda pofta de viata si mari randamentul la locul de munca. Totusi, un masaj profesionsit este destul de scump si nu prea il poti avea atunci cand ai mai mare nevoie, seara, poate noaptea sau dimineata.

Exista insa o solutie care s-a dovedit a fi deosebit de eficienta pentru toate tipurile de dureri: fotolii masaj ieftine. La inceput erau destul de scumpe, dar pe masura ce lumea a inceput sa le aprecieze si concurenta a crescut, preturile au scazut, astfel ca astazi oricine cu un venit mediu isi poate permite sa cumpere fotolii masaj ieftine. Avantajele lor sunt ca poti sa iti fac masaj oricand, chiar si la 12 noaptea, nu te deranjeaza nimeni, nu platesti pentru masaj, nu ti-e teama ca vei ajunge mai tarziu la locul de munca sau acasa. De fapt, poti lua cu tine fotolii masaj ieftine chiar si la birou, le poti pune undeva intr-un colt si le poti folosi oricand ai cateva minute libere, doar pentru tine.

Cele mai bune preturi la fotolii pentru masaj le gasiti la Komoder.ro. Cu o experienta considerabila pe piata, magazinul online Komoder comercializeaza doar cele mai noi si mai eficiente fotolii masaj ieftine de la producatori precum Sanyo, iRest, Panasonic sau Humantouch. Spre exemplu, puteti incerca chiar in sufrageria dvs. uimitorul fololu de masaj japonez INADA, cu functii de masaj pentru umeri, gat, spate sau brate, intreg corpul. Unele modele au senzor optic, special pentru puncte de presiune Shiatsu, altele au chiar 10 programe predefinite, dar si mecanisme 3D Roller, pentru muschii incordati si detensionarea lor. Pe de alta parte, la birou va puteti lua un fotoliu de masaj de la Humantouch, cu sistem de incalzire si acupunctura – exista un detector special al punctelor de acupunctura, ideal pentru masarea spatelui, soldurilor sau picioarelor.

De la Panasonic aveti la dispozitie pe Komoder.ro cel mai nou model de fotoliu de masaj cu tehnici de masaj chinezesti, numai bune pentru masarea puternica a coloanei vertebrale. Cele sase programe de masaj predefinite si modurile manuale imbina masajul Shiatsu cu cel Suedez, prin rulare sau cel prin lovirea usoara. Fotoliile de masaj au garantie doi sau trei ani, functie de model, primesc post-garantie 5 ani, livrarea e gratuita, iar manualele de utilizare sunt in limba romana.