Organismul tau are nevoie de oxigenare celulara intensiva

In intreg organismul nostru sunt sute de mii de celule care isi fac treaba zi de zi pentru ca noi sa ne simtim bine, sa traim si sa ne desfasuram activitatile specifice la locul de munca. Fiecare celula are o membrana care filtreaza cam tot ce poate, jucand rolul unei bariere. Cand e ceva ce ar folosi celulei ea permite substantei sa intre in celule, cand e ceva ce i-ar putea dauna, bariera se activeaza si substanta e respinsa.

In cazul oxigenului, in celula intra fix atat oxigen cat are nevoie si nimic mai mult – atunci are loc ceea ce se numeste oxigenare celulara. Oxigenul din abundenta in jurul celulelor este benefic pentru ele, insa nu este pentru cele tumorale, pe care le omoara incet, dar sigur. O oxigenare celulara „din exterior” este foarte dificil de obtinut pentru ca iti trebuie transportori care sa nu afecteze molecula oxigenului, de exemplu enzime. Ele, in mod natural, iau oxigenul din vasele de sange si-l duc acolo unde e nevoie de el, de exemplu la o gangrena, unde are loc procesul de oxigenare celulara si disparitie a celulelor bolnave. Oxido-reducerea celulara este si ea influentata de Coenzima Q10, asemanatoare vitaminelor si prezenta mai ales in inima, ficat sau creier. Este un foarte bun antioxidant si producator de energie pentru toate procesele metabolice, ajutand la o buna functionare a inimii si ficatului. Insuficienta cardiaca era tratata doar cu CoQ10 in Japonia, tocmai pentru ca era atat de puternica si mai ales naturala.

In functionarea inimii, Coenzima Q10 din CARDIO Q GEL, produs 100% natural de la Cufarul Naturii, are un rol aparte in actiunea stabilizatoare a membranelor celulare. In paralel, CARDIO Q GEL este recomandat in tratamentele pentru imunitatea scazuta, pentru reducerea colesterolului si a glicemiei. Se stie deja ca o cantitate mare de colesterol „rau” dauneaza functionarii normale a sistemului circulator si a inimii, ducand chiar la atacuri de cord si moarte subita. Glicemia prea mare poate duce la diabet, cea mai grava boala de sange care poate distruge viata si cariera oricarui tanar care nu se trateaza la timp. Hidrosolubilitatea CARDIO Q GEL permite o absorbtie rapida a Coenzimei Q10 in organism, contribuind la o oxigenare celulara perfecta. Acidul alfa-lipoic din CARDIO Q GEL este un bun detoxifiant, nu permite dezvoltarea celulelor canceroase sau replicarea virusului HIV si, impreuna cu Vitamina E continuta, joaca rolul de antioxidant puternic la nivel celular si al organismului.

Acelasi medicament contribuie la un metabolism echilibrat, o imbatranire intarziata si o stare generala foarte buna. Si persoanele cu probleme de greutate, cu obezitate, pot lua produsul celor de la Cufarul Naturii fara probleme, ajutand la slabit si la sustinerea activitatii fizice si intelectuale intense. Tratamentul recomandat e de o capsula pe zi, cu multa apa, fara a se depasi doza recomandata de medic sau continutul cutiei. Produsul este exclusiv pentru adulti si nu este permisa administrarea lui copiilor sau tinerilor. Livrarea comenzii se face prin curier rapid, iar returul este permis, dar numai in ambalajul original si daca motivele sunt intemeiate.