Pardoselile de tip covor PVC

Pardoselile de tip covor PVC, datorita naturii lor polivalente, sunt o solutie ideala pentru multe sali de sport, in care se practica o varietate de activitati sportive - badminton, volei, handbal, baschet, tenis de masa etc.

Pardoselile din PVC sunt moderne si au un design deosebit si atragator. Pardoseala din PVC sau covorul din PVC a cunoscut o ampla dezvoltare, de-a lungul anilor, oferind, astazi, o calitate net superioara multor tipuri clasice de pardoseli.
Covorul PVC prezinta numeroase avantaje si este complet diferit fata de pardoselile obisnuite. In cele de mai jos regasiti doar cateva dintre avantajele unei pardoseli din PVC:

  • Rezistenta foarte mare la uzura in timp;
  • Este antiderapant;
  • Este rezistent la actiunea substantelor chimice;
  • Nu se pateaza si nici nu se zgarie;
  • Este solutia optima pentru zonele intens circulate;
  • Este antibacterian (indeplineste pe deplin normele de igiena cerute de industria alimentara si de domeniul medical);
  • Se intretine foarte usor;
  • Se poate instala chiar si pe sisteme de incalzire in pardoseala.
Faptul ca pardoselile din PVC sunt disponibile intr-o varietate mare de modele si culori ne face alegerea usoara. Mai mult decat atat, diversitatea culorilor si modelelor contribuie la adaptarea covorului PVC la orice tip de design interior.

Pardoselile din PVC sunt potrivite pentru: cabinete medicale, cabinete stomatologice, laboratoare, sali de asteptare, spitale, sali de operatie, fabrici, hale de productie, depozite din industria alimentara, spatii comerciale (magazine, show-room-uri, supermarketuri), birouri, cantine, hoteluri, mijloacele de transport in comun (autobuze, tramvaie, metrouri, trenuri), spatii publice (scoli, institutii, aeroporturi, gari).

Caracteristici tehnice:

Pardoselile PVC sunt elastice, permitand aplicarea unor tehnici de montaj in scafa, care elimina astfel unghiurile drepte de la colturi. Rolele de pardoseala se imbina prin sudura, eliminandu-se astfel rosturile care pot reprezenta medii propice pentru dezvoltarea bacteriilor si care sunt greu de curatat.