Idei creative de a folosi lampa led in amenajarea casei tale

Construirea unei noi locuinte este un proces creativ; chiar si reamenajarea unei case este considerata o proba de creativitate, fiindca implica multa pasiune si idei ingenioase, pentru ca locuinta sa fie atat placut ochilor, cat si functionala.

Iluminarea cu lampa led te poate ajuta sa pui in valoare anumite zone ale casei, zone care ar fi greau de luminat cu alte surse de lumina. Amplasarea corecta a surselor de lumina este foarte importanta, insa avand la dispozitie atat de multe optiuni, chiar si aceasta sarcina aparent lipsita de importanta devine covarsitoare.
Atunci cand amenajezi o casa, succesul nu depinde doare de creativitate si bun gust, dar si de elementul esential: bugetul. Iar acesta este exact unul dintre avantajele pe care le ofera o lampa led. Fiind “amabile” cu bugetul, gasirea unei surse care sa se preteze stilului in care ai amenajat casa devine o treaba usoara. Cauta pe  www.vreauled.ro modelul de lampa pe care il vrei si foloseste-te de inspiratia oferita de expozitiile de mobila, unde sunt expuse ansambluri intregi.

O lampa led iti ofera atat un element de décor chic si modern, insa este si foarte utila, fiindca poate fi folosita in iluminarea zonelor permanent intunecate, deoarece este foarte eficienta din punct de vedere economic. Ca sa oferim date concrete, sistemele de iluminare pe baza de lampa led au primit timbrul verde de mediu tocmai datorita consumului de energie foarte mic.
Comparativ cu un bec traditional, o lampa led este cu 300% mai eficienta. Atunci cand faci un calcul simplu, vei observa ca factura de electricitate poate scadea, in cazul in care ai o locuinta intunecoasa si depinzi de iluminarea permanenta.

Una dintre cele mai folosite locuri in care se foloseste o lampa led pentru iluminare este bucataria, urmata de holuri si scari interioare. Fiindca o lumina difuza, intr-o nuanta diafana de roz, verde ori bleu poate inveseli o camera si ii poate conferi o atmosfera aparte, unii oameni foloses lampi cu led si pentru iluminarea camerei de zi, atunci cand vor un look modern, cu efecte dramatice.

Oferind atat de multe avantaje, plus o investitie pe termen mediu, lampile led au devenit unele dintre elementele favorite de design interior ale specialistilor. Daca planuiesti o schimbare de stil in casa ta, intra pe http://www.vreauled.ro/ si alege-ti o lampa led care sa puna in evidenta caminul tau.