Ceasurile barbatesti pe care le poti gasi in sertarul oricarui domn

Barbatii sunt innebuniti dupa ceasuri. Chiar daca nu vor sa recunoasca, domnii isi doresc sa aiba la mana un ceas de calitate, cat mai sofisticat si mai complicat, care sa le ofere un plus de eleganta la orice aparitie in public. Ceasurile barbatesti au fost alaturi de domnii din inalta societate inca de la inceput, le gaseam in buzunare, legate cu un lant de zona curelelor, le gaseam in buzunarul de la piept, de la vesta sau costum. Anii au trecut si ceasurile si-au gasit locul perfect la mana barbatilor, acolo unde pot iesi in evidenta si pot sa isi faca si treaba foarte bine, sa arate ora exacta si alte informatii interesante.

Ceasul pentru barbati este un accesoriu care se poate asorta la orice tinute, este ales de multe ori in functie de personalitate, de stil, de viziunea masculina despre perfectiunea la nivelul aspectului fizic. Sunt cel putin trei tipuri de ceasuri barbatesti pe care le vom gasi in sertarul fiecarui barbat care se respecta. Avem ceasul simplu, cel clasic, bun de purtat si la tinute casual, si la cele office, usor de intretinut si de fixat, cand e cazul. Nu are prea multe functii, afiseaza doar ora, digital sau analog, poate fi mai mare sau mai mic, are curea din piele si un cadran clasic, cu sticla de buna calitate. Cand nu merge la birou sau cand nu e la plimbare barbatul modern va folosi ceasul sport. Aceste ceasuri barbatesti au cronograf, bezel rezistent la scufundare, un aspect mai complex, sunt mai rezistente si rezista si la socuri puternice. Sunt ideale pentru sport, dar nu trebuie sa va temeti, domnilor, sa le purtati si la tinute office ceva mai sofisticate. Mai e un tip de ceas pe care, e adevarat, il intalnim ceva mai rar in garderoba domnilor, ceasul statement.

Ceasurile statement se deosebesc de restul ceasurilor pri designul cu personalitate sau prin materialele de buna calitate, scumpe, prin executia excelenta, prin cadrane cu o eleganta proverbiala. E obligatoriu sa aiba mecanisme mecanice si sa fie cat mai solide si mai mari, impunatoare. Ceasul statement nu e pentru orice eveniment, pentru iesirile banale cu prietenii, e pentru ocazii speciale, merge folosit la tinute formale, atent alese pentru evenimente unde e important sa arati foarte bine.