De ce sa alegi garduri din beton prefabricate?

Un gard solid te poate feri de hoti si de privirile indiscrete ale vecinilor in timp ce poate ai niste momente mai romantice cu sotie, pe canapeaua din sufragerie. De asemenea, gardul este gandit pentru a proteja casa de posibile inundatii sau alunecari de teren sau de a feri animalele si plantele din gradina de cei care pot atenta la ele.

Gardurile pot sa fie facut din foarte multe materiale, insa cele mai rezistente tipuri sunt garduri din beton prefabricate, utile pentru imprejmuirea zonelor rezidentiale sau spatiilor comerciale. Protejeaza cladirile de vant si zgomot, delimiteaza terenuri si pot fi si elemente decorative care pot impune un design deosebit locuintelor si curtilor. Betonul in forma densa din care sunt facute garduri din beton dureaza mai mult, rezista la modificari de clima, nu se intretine cu costuri mari, conturul de mare finete permitand asamblarea si imbinare ferma si usoara. Standardele dupa care functioneaza procesele de productie permit obtinerea de garduri din beton prefabricate cu dimensiuni variabile, compacte, greutate mai mare si stabilitate-rezista bine pe orice tip de sol, indiferent cat e de inclinat.

Ele se pot vopsi, personaliza, sunt disponibile in foarte multe modele si cu design inedit, merg combinate cu gardul de fier forjat. De asemenea, nu sunt atacate de insecte, asa cum patesc gardurile de lemn, se misca usor la montaj, se monteaza usor, va protejeaza eficient de hoti si pot fi montate si la tara, si la oras, iar costurile sunt mai mici. Cel mai simplu mod sa va dati seama daca vor rezista aceste garduri este sa priviti in jurul scolilor sau fabricilor, spitalelor mai vechi, care sunt imprejmuite de astfel de garduri de beton. Desi au peste 50 de ani de la montare, ele sunt in picioare si ofera protectie deplina, rezista cu stoicism chiar si acum.