Ce trucuri sa aplici ca sa obtii ce vrei la un interviu

Gasirea unui loc de munca reprezinta pentru toti o mare bataie de cap avand in vedere ca oricat de multe ar fi firmele care angajeaza, mai mare este competitia iar potentialii angajati sunt din ce in ce mai pregatiti. Un loc de munca se poate cauta de exemplu pe http://www.workfinder.ro/locuri-de-munca-timisoara daca sunteti din Timisoara sau pe site-urile deja cunoscute de recrutare, cu setarea orasului in prealabil. Cand ai gasit un loc de munca si ai ajuns la partea de negocieri, asigura-te ca dai tot ce e mai bun din tine.

Atunci cand negocierile se finalizeaza, va trebui sa lucrezi cu persoana cu care ai negociat. Mai mult, succesul tau viitor poate depinde de acea persoana. Asa ca, in timp ce negociezi cea mai buna varianta, ai grija ca acest lucru sa nu-ti afecteze imaginea. Cand ai ajuns la interviul preliminar, deci la cel de negociere, trebuie sa intelegi tata nevoile tale, cat si pe cele ale angajatorului. Cateodata calitatile tale pot fi la mare cautare. Altadata, poti fi doar unul din multi candidati selectati de compania respectiva pentru interviu. Trebuie sa intelegi exact importanta situatiei si ceea ce se doreste de la tine. Astfel vei sti cand este momentul sa ceri anumite avantaje, pentru ca acesta este un lucru extrem de important. Si cel mai important lucru pe care il poti face atunci cand cauti locuri de munca si ajungi la etapa de negocieri este sa fii sincer. incearca sa folosesti adevarul in avantajul tau si nu minciuna.

Nu numai ca nu este bine sa minti, dar este si ineficient in negocieri. Daca minti intr-o negociere, mai devreme sau mai tarziu, s-ar putea sa fii prins. Si daca se intampla asa, chiar daca nu pierzi oferta, va fi in dezavantajul tau, iar credibilitatea ta va avea mereu de suferit. Pe de alta parte, nici candoarea totala nu va fi rasplatita. Nu este neaparat nevoie sa spui tot ce stii sa faci - trebuie doar sa hotarasti ce vrei sa spui si sa pui totul intr-o lumina cat mai pozitiva.