Refa aspectul exterior al casei tale cu usi si ferestre lemn stratificat de comanda

Usile si ferestrele casei se pot pastra timp indelungat daca sunt confectionate dintr-un lemn masiv si sunt intretinute corespunzator. Totusi, oricat de mult ne-am dori si am tine la aspectul locuintei, usile si ferestrele tot trebuie inlocuite cu altele noi si mai sigure. Ca sa pastrati aspectul interesant al casei si ideea de retro puteti sa cumparati oricand usi si ferestre din lemn stratificat rezistente si cu un design care imbina modernul cu clasicul.

Cele mai interesante modele de usi de interior si exterior le puteti comanda numai de la DOMUS S.R.L, firma care comercializeaza usi si ferestre lemn stratificat. Usile de interior sunt din lemn masiv, sunt rezistente si groase, au garnituri si tocuri solide, dar si captuseli sau pervaze laterale de calitate. Pentru ca montarea difera de la o casa la alta, usile de interior au balamale reglabile, broasca si manerul, yala sunt italiene, se pot alege in functie de preferintele clientului. Daca se doreste, usile de interior pot avea deschidere batanta, pentru a nu se depune efort la deschidere, glisanta sau armonica, dar si amortizoare pentru a nu face zgomot la inchidere.

Firma ce confectioneaza usi si ferestre lemn stratificat a ales pentru lacuire doar lacuri ecologice, care protejeaza suprafata lemnului si ii ofera stralucire si aspect matasos. Pentru un design deosebit se pot incastra geamuri ornament in usile de interior de la DOMUS S.R.L, cu vitralii si culori diferite. In cazul usilor exterioare care va pot infrumuseta partea exterioara a casei, profilele au trei straturi de esente, in functie de dorintele clientului, combinatiile fiind posibile oricum, stratificarea lor facandu-se cu prese speciale, cu adezivi rezistenti la umiditate. Izolatia termica si fonica se realizeaza perfect gratie geamurilor ornament, iar feroneria germana va garanteaza siguranta si stabilitatea usilor exterioare. Si pentru ca aspectul exterior al casei dvs. sa fie si mai interesant va puteti comanda diverse tipuri de ferestre din lemn stratificat de la aceeasi firma de usi si ferestre lemn stratificat, cu lemn stratificat din diverse esente, presate si lipite dupa aceleasi procedee ca si in cazul usilor de exterior.

Pentru cei care vor ceva mai deosebit, se pot face la comanda si ferestre din lemn stratificat cu aluminiu sau bronz deasupra si finisate corespunzator. Sticla geamurilor poate fi reflexiva, four-season sau anti-efractie, totul depinde de gusturile dvs. si de bugetul alocat ferestrelor.