Petreceti clipe minunate la pensiunea Rau Sadului alaturi de angajati si manageri

Suneti in cautarea unei zone mai intime unde sa va duceti angajatii la final de saptamana pentru un team building sau pentru o conferinta sau un seminar mai deosebit? Agentia Sobis Turism are pentru dvs. solutia ideala, la un pret foarte bun: Pensiunea Rau Sadului. In Muntii Cindrelului, departe de zgomotul orasului si de noxele emise de masini se afla pensiunea rau sadului, un loc excelent pentru relaxare si pentru evenimente corporate care sa iasa din tipare.

Aproape de Raul Sadului, pensiunea rau sadului este intr-o zona cu un farmec aparte, Marginimea Sibiului, are pentru invitati nu mai putin de 15 camere duble in stil rustic modern, cu toate cele necesare petrecerii unor clipe perfecte. Au baie, tv, internet, centrala termica, balcon si o panorama extraordinara asigurata de Muntii Cindrelului. Daca va e foame puteti manca in restaurant sau pe terasa niste carne proaspata si branza preparate in cele mai interesante moduri traditionale, puteti manca peste, pastrav in special, proaspat si aromat, in diferite tipuri de preparate. Toate alimentele sunt naturale, de calitate si cu un gust pe care nu-l veti uita prea curand. Pentru sedintele cu angajatii puteti sa folosit sala de conferinta in care incap pana la 20-30 de persoane si unde se pot organiza foare usor prezentari si seminarii sau evenimente corporate.

In sala se gasest un flipchart, video-proiector si internet sau hartie si pixuri pentru ca evenimentul sau sedinta sa decurga perfect. Spre seara, pentru a va relaxa si mai bine gazdele va ofera focuri de tabara, program folcloric. Traditiile sunt pastrate cu sfintenie in aceste zone, asa ca veti descoperi si foarte multe obiceiuri inedite ascunse in programul artistic. Tot la pensiunea rau sadului se pot face si drumetii pentru descoperirea Vaii Sadului si Muntilor Cindrel in toata splendoarea lor, se pot practica diferite jocuri, tir cu arcul, paintball, tir cu prastia, arbaleta, ghost hunting, stafeta pe schiuri sau chiar se poate pescui.