Cancerul poate fi invins si cu tratamente naturiste

E o boala pe care nimeni nu si-o doreste, insa e la fel de raspandita ca si banala raceala. Mii de oameni sufera de cancer de toate formele, aparut la orice varsta, indiferent de sex. Cancerul nu prea iti da multe posibilitati de tratatament, cele mai populare fiind cele medicamentoase, cu efecte adverse oribile, si cele cu chimioterapie si alte tratamente complementare.

Tumorile canceroase pot fi inhibate cu ajutorul celui mai puternic si mai eficient dintre tratamente naturiste cancer, respectiv cel pe baza de miere de albine si polen. Mierea combinata cu ghimbirul face minuni in lupta apriga cu orice forma de cancer, celulele canceroase disparand pe masura ce ghimbirul isi face efectul sau puternic. Alaturi de miere de albine si polen, si sucul de sfecla rosie e recomandat cand vine vorba despre tratamente naturiste cancer, si asta pentru ca are in componenta sa enzime si fel de fel de ingrediente naturale care distrug sau previn aparitia tumorilor.

Tipurile de cancer tratate cu succes au ameliorate de consumul de sfecla rosie din abundenta sunt cele pulmonar, colono-rectal si gastric, dar la fel de bine poate fi tratat si cancerul la prostata si cel de san, cel testicular. Pana si ciupericile se pot utiliza tratamente naturiste cancer, in special pentru cancerul care apare in zona sanilor sau pentru alte celulele cu un caracter canceros; de asemenea, usturoiul negru e foarte bun atunci cand avem de-a face cu o forma mai avansata de cancer, mai ales pentru ca acesta contine Sa-l Cisteina. Pentru cancerul de piele si cel vulvar, trebuie folosite tratamente naturiste cancer sub forma de paste din miere de albine impreuna cu rasina, dar foarte bine poate fi folosit si laptisorul de matca, care e mai bun decat citostaticele si protejeaza organismul de efectele negative ale citostaticelor. Durerile pot fi calmate cu ajutorul compreselor cu aburi de coada calului si cele cu bitter suedez, dar si cu ajutorul alifiei cu galbenele.

Tumorile cancerigene sunt reduse in dimensiuni cu o cataplasma cu fagure de miere cu tuica si pelin. Sucurile de legume sunt si ele adjuvante in lupta cu cancerul, mai ales cele pe baza de morcov, care au foarte multa vitamina A, buna pentru sistemul imunitar, de sfecla rosie, cu vitaminele A, B, C si K. Insa poate cele mai nemiloase arme de atac impotriva cancerului sunt ustoroiul si ciupercile, cu mult germaniu, care oxigeneaza celulele, ce vindeca tumorile maligne si benigne. Alte posibilitati de tratare a cancerului sunt cu varza, pentru cel intestinal, cu produse lactate, ceapa, soia, rosii, anghinare, mere, citrice, caise. Foarte importanta e si cura cu orz verde, care inhiba dezvoltarea si aparitia celulelor tumorale.