Casa electronica a viitorului – pregateste-te pentru o vizita a inginerului de la service calculatoare sector 4

La centrele de service calculatoare sector 4 se obisnuieste ca noi sa primim calculatoarele stricate, fie atunci cand il aduce clientul, fie prin curier, le reparam si apoi le trimitem acasa tot prin curier, gratie noului serviciu gratuit Pick-up & Return. Dar se pare ca acest stil e lucru va disparea in urmatorii ani, cand intreaga casa va fi digitalizata.

Sa incepem cu un obiect care nu face parte din seria de aparate pe care le reparam in service calculatoare sector 4: detectorul de fum. Intr-un viitor foarte apropiat, vei putea beneficia de un detector de fum inteligent, care va da alarma doar atunci cand trebuie, ci nu de fiecare data cand sotia arde friptura sau copilul adolescent fumeaza in casa. Noul gadget avertizeaza sonor in mod discret atunci cand “simte” fum si poate fi oprit cu o simpla agitare a mainii in fata senzorului special, care nu va porni alarma.

Revenind la electronice mai apropiate de domeniul de lucru al unui service calculatoare sector 4, in curand vei putea controla nivelul de luminozitate al becurilor printr-o aplicatie online, instalata pe un dispozitiv mobil. Becurile inteligente se vor gasi in diverse culori si pot fi programate cu ajutorul aplicatiei sa functioneze ca un ceas desteptator luminos, crescand intensitatea luminii, exact cum se intampla in cazul rasaritului.  Televizoarele destepte sunt deja parte a sistemului de entertainment din multe case, insa in urmatorii ani vor deveni curbate, pentru a urma curbura globilor oculari. Aceasta curbura va face ca imaginea sa fie mai vie, experienta de a viziona fiind mult mai putin obositoare.

Gadgeturile pentru streaming video sunt momentan in numar redus ori adaptate special in service laptop sector 4 cu ajutorul sistemelor mai vechi de calculatoare, insa urmatorii ani vor cunoaste o noua era in domeniul streamingului online. Aceste noi dispozitive pot functiona ca o consola de jocuri, astfel incat un singur gadget va cuprinde numeroase functionalitati, fiind mult mai economic.
Probabil cea mai spectaculoasa inventie care se intrevede la orizont este posibilitatea de a comunica in timp real cu aparatele electrocasnice. In cuvinte putine: vei discuta pe chat cu aspiratorul, masina de spalat rufe ori frigiderul. Mai mult, le poti transmite sa inceapa treaba, poti intreba frigiderul ce trebuie sa cumperi si poti sa avertizezi alte electrocasnice ca tocmai ai plecat in vacanta.
Cu asemenea noutati la orizont, service calculatoare sector 4 va deveni un loc foarte aglomerat, iar serviciul gratuit Pick-Up and Return va fi apreciat de catre aspiratoarele care ne “cheama” pe chat.