Cum sa obtii formularul A1

Cum sa obtii un formular A1 2014 iti spune orice specialist in domeniu si mai ales firmele de intermediere care sunt puse la punct cu ultimele noutati ce privesc reglementarea legilor si a legislatiilor in vigoare de la nivel european. Este corect spus formularul E 101 sau formularul A1, insa trebuie sa facem mentiunea ca cel dintai, la expirare, trebuie modificat in formular A1.

Pentru detasarea unui muncitor roman in cadrul unui stat sau a unei tari membra a Uniunii Europene este necesara si obtinerea unui formular aparte, acesta se numeste formularul E 102, iar el face referire la prelungirea detasarii in cazul in care aceasta va fi necesara. Acest formular trebuie avut in vedere deoarece el se solicita cu o perioada destul de mare inainte de expirarea perioadei de detasare, iar obtinerea lui este destul de indelungata ca si proces. Daca aveti nevoie de formular A1 2014, un prim lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va adresati Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale.  Acolo veti afla toate informatiile necesare implicit si documentele de care veti avea nevoie in cazul in care firma este o interprindere individuala. Aceste documente sunt: ultima situatie financiara a persoanei fizice autorizate, adeverinta care vizeaza stagiul de cotizare al persoanei fizice autorizate, pe ultimul an, individual pe fiecare luna a anului, de la Casa Judeteana de Pensii, certificatul cu care a fost inregistrata persoana fizica autorizata, certificatul care constata situatia persoanei fizice autorizate, contractul sau antecontractul dintre firma din statul de detasare si persoana fizica autorizata, certificatul de atestare fiscala a persoanei fizice autorizate cat si copia dupa buletinul de identitate sau cartea de identitate.

Cu toate aceste acte trebuie sa inaintati dosarul ca sa obtineti in cele din urma formularul A1 2014 si sa dovediti si ca aveti toate datoriile achitate la bugetul general de stat consolidat.