Europubele din plastic contribuie la o colectare selectiva a deseurilor mult mai eficienta

Cu fiecare kilogram de deseuri care nu sunt colectate selectiv suntem tot mai aproape de un dezastru ecologic. Mediul inconjurator ne ofera atat de multe, in schimb ne cere un singur lucru: sa pastram curatenia si sa evitam pe cat posibil contaminarea si distrugerea lui. Poate cea mai simpla metoda si mai ieftina prin care putem sa protejam mediul si natura este colectarea selectiva. Nu este suficient sa aruncam gunoiul in cos, la fel cum nu este suficient sa folosim sacii menajeri.

Colectarea selectiva inseamna, pe langa trierea inca din momentul depozitarii gunoiului menajer in locuinta, si o triere in momentul aruncarii deseurilor. Trierea deseurilor menajere si industriale se poate face si ea destul de simplu prin montarea unor europubele din plastic de calitate, cu posibilitatea de personalizare atat la nivel cromatic, cat si la nivel de sortare. Europubelele sunt usor de mutat dintr-un loc in altul, cantaresc foarte putin, depozitarea gunoiului si resturilor menajere este foarte simpla, garniturile asigura etanseitatea perfecta a pubelei, in momentul aruncarii gunoiului cel care foloseste aceste europubele are posibilitatea sa sorteze sticlele sau plasticul in asa fel incat la final sa avem o colectare selectiva cat mai eficienta. Prin rezistenta mare la radiatii ultraviolete si la variatii de temperatura si umiditate mari europubelele sunt o alegere inspirata pentru orice tip de comunitate si pentru zonele industriale, se intretin usor si pot fi amplasate chiar si in spatiile mai mici, avand o functionalitate ridicata indiferent de spatiul de amplasare.

Volumul lor este diferit in functie de necesitati, se pot goli si igieniza destul de simplu, in timpul depozitarii deseurilor nu exista riscul mirosurilor neplacute in jur, fiecare europubela are capace solide care se inchid perfect. In plus, in europubele se pot pune orice fel de deseuri, colectarea selectiva este mai simpla ca niciodata, nu exista riscul contaminarii mediului in jurul lor, la descarcare rotile din dotare fac transportul pana la masina mult mai simplu, asigurand o flexibilitatea si o mobilitate mai buna.