Siguranta maxima si confort sporit cu sisteme de Supraveghere video de calitate

Din secunda in care te-ai mutat la casa ai devenit deja tinta hotilor. Spre deosebire de apartamente, casele sunt o prada usoara pentru hoti pentru ca nu exista inaltimi foarte mari, se poate ajunge mai usor in ele, persoana sau persoanele care locuiesc acolo au o intimitate mai mare decat la bloc. Ca sa scapi de orice neplacere si sa tii hotii la distanta iti poti cumpara sisteme de supraveghere video performante, cu cele mai bune si mai noi camere wireless sau cu fir, cu DVR care poate inregistra toate capturile foto si video si le poate reda oricand ai nevoie sa revezi ceea ce s-a filmat sau fotografiat.


Avantajele unor sisteme de Supraveghere video moderne sunt date de rezistenta sporita la variatii de temperatura si umiditate, la socuri, de functionarea continua, automata, de silentiozitate si de calitatea foarte buna a filmarilor si a fotografiilor. Camerele de supraveghere se pot monta intr-un numar cat mai mare, sunt interconectate usor, supravegherea este posibila si pe timp de noapte, sunt dotate cu senzori IR si led-uri pentru iluminat si o calitate cat mai buna a filmarilor. Zoom-ul optic si lentilele speciale, posibilitatea miscarilor camerelor sau activarii lor pe baza senzorilor din interiorul lor, doar atunci cand e detectata miscare sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa va cumparati sisteme de Supraveghere video pentru acasa. Tot ce filmeaza e stocat pe un dispozitiv special, filmarile pot constitui probe in cazul unui proces, se poate observa cu usurinta orice detaliu, hotii nu vor avea curajul sa se apropie de casa daca vor vedea camerele.


Ele pot fi controlate de la distanta, se poate vedea in timp real direct pe telefon sau calculator ce filmeaza camerele, sistemele de supraveghere pot fi amplasate si in interior pentru controlul deplin asupra miscarilor din locuinta si verificarea sigurantei celor dragi.