Samsung, unul dintre cei mai buni si mai isteti producatori de Smart Tv Led

Pasionatii de tehnologie si electronice sunt mereu in cautarea unor noi „jucarii” pe care sa le descopere in cele mai inedite moduri. Pe primul loc la cumparaturi se afla televizoarele cu LED sau plasmele, cele cu 3D Activ si cat mai multe functii Smart. Un Smart Tv de calitate nu se poate compara niciodata cu un televizor cu tub, intrucat are rezolutie impecabila, e usor, subtire, diagonala mare, se poate personaliza si folosi atat pentru redare filme, muzica de pe dispozitive externe atasate, cat si pentru a viziona in Full HD cele mai indragite programe. O firma care uimeste in materie de tehnologie implementata in televizoare ieftine si de calitate este Samsung. Seria de televizoare led samsung 3D lansate in 2014, Smart Tv-uri cu rezolutii exceptionale si o gramada de functii utile, vine sa confirme noile tendinte in materie de design si afisare a imaginilor in miscare.

Modelele recente se incadreaza in categoria Led Slim, au grosimi reduse si un design care le scoate in evidenta diagonala mare, au mufe Scart, HDMI, USB, slot CI, conexiuni suplimentare audio si component. La tipurile moderne de tv vandute de Samsung gasim, pe langa telecomanda clasica si telecomadna point and click, care o inlocuieste pe cea cu microfon si touchpad tip mouse. Touch-ul central e ideal pentru scroll printre aplicatii sau setari. Pointerul de pe ecran ajuta la selectarea exacta a oricarei comenzi si la o precizie mai mare a raspunsului la orice input de la telecomanda. Imaginea este fluidizata si ea si imbunatatita simtitor prin 400HZ cadre procesate artificial, Clear Motion Rate transforma experienta privitului unui film intr-una inedita, iar imaginile in miscare 3D, privite prin ochelarii redesenati, aduc un plus de valoare tehnologiei incorporate. Si meniurile din dotarea televizoarelor vin cu aplicatii preinstalate foarte utile, cu jocuri, canale tv online accesibile usor si retele de socializare la degetul mic.

Media playerul pentru redare de pe gadgeturi externe este binevenit, rularea de pe hard-disk extern a fisierelor video in format DivX, Mp4 sau Xvid ori chiar Mkv mergand foarte bine la pachet cu sunetul in format Dolby Digital si DTS.