Inchirieri fara garantie

Inchirierea unei masini este intotdeauna solutia cel mai la indemana atunci cand masina proprie este indisponibila pentru o perioada mai mare de timp, sau in situatiile in care cel care inchiriaza nu are o masina proprie dar are nevoie de un mijloc de transport la dispozitie pentru o perioada mai indelungata. In principiu, inchirierea unei masini este o tranzactie cu care majoritatea romanilor s-au obisnuit in ultimii ani, insa indiferent daca este pentru prima data cand apelati la servicii de acest tip sau daca sunteti veteran in ale inchirierilor de masini, e bine de stiut ca citirea cu atentie a termenilor si conditiilor existente in contractul de inchiriere al fiecarei firmei va poate scuti de probleme ulterior.

Majoritatea companiilor rent a car ofera si varianta inchirierilor online, asa cum este si www.rpdrentacar.ro, o varianta in care lucrurile sunt mult simplificate. Masinile sunt usor de vazut in sectiunea flota si li se poate verifica foarte simplu disponibilitatea. Ele se pot rezerva in functie de preferinte sau necesitati, luand in calcul tipul de combustibil, consumul, numarul de locuri, si alti factori importanti pentru fiecare client.

Un alt aspect de care cel care inchiriaza o masina trebuie sa tina cont este garantia. In general, orice companie rent a car solicita constituirea unui depozit pe card ca garantie, dar exista si inchirieri masini fara garantie. In acest caz poate fi vorba despre masini low cost, sau despre garantie zero pentru clientii fideli si cu vechime ai unei companii, dar poate fi vorba si despre masini cu garantie nereturnabila Super C.D.W, care exonereaza clientul de orice raspundere in caz de dauna a autovehiculului. E drept ca pretul inchirierii pentru aceasta din urma varianta va fi ceva mai ridicat, insa uneori merita investitia.

Alegerea companiei de inchirieri masini, a pretului celui mai bun si a serviciilor celor mai complete, se va dovedi esentiala pentru felul in care va decurge pe mai departe relatia dintre client si companie.