Utile despre inchirieri masini

Un nou tip de serviciu isi face loc pe piata de cativa ani incoace si pe zi ce trece are din ce in ce mai mult teren dovedindu-se foarte util. Este vorba despre firmele  rent a car, inchirieri auto, inchirieri masini sau cum doreste fiecare sa le numeasca.

Sunt  utile in caz ca masina proprie nu este disponibila sau va aflati in alt oras/tara si aveti nevoie sa va deplasati rapid si comod.
Fiind foarte multe astfel de firme preturile sunt competitive incat ajung sa fie accesibile si buzunarelor nu atat de pline.

Daca inainte firmele rent a car Bucuresti erau solicitate numai de oameni de afaceri importanti, sau uristi straini astazi ajung sa fie la indemana oricui are nevoie. Este bine de stiut totusi  ca in timpul saptamanii si in perioadele  fara concedii preturile sunt mai scazute daca doriti sa economisiti la achizitionare.
Cele mai multe companii de inchirieri auto va solicita un depozit inainte sa preluati masina. Depozitele pot varia ușor de la o companie la alta, dar aproape toate companiile de inchirieri masini vor solicita un card de credit sau card de debit pentru metoda de depunere. Ocazional, puteti beneficia de reduceri promotionale in functie de perioada si durata pe care doriti masina.
Companiile de inchirieri masini solicita pe langa avansul financiar, sa faceti dovada unui permis de conducere pentru a nu va afla in ilegalitate. Acestea mai pot solicita si datele personale precum numar de telefon si adresa pentru a putea fi gasit in caz de urgenta sau in cazul in care cand se termina perioada de inchiriere nu prezentati masina la sediul firmei.
Rezervarea unei masini o puteti face online  la fel ca si plata urmand daor sa va duceti sa luati masina de la sediul companiei rent a car alese.

Aveti grija cand preluati masina ca toate actele  sa fie in regula, la zi fara nicio problema precum si masina sa nu prezinte defecte care nu au fost luate la cunostinta de firma de inchiriei auto Timisoara. In caz contrar puteti risca sa platiti amenzi pentru acte expirate sau pentru deteriorarea masinii daca se constata daune la predare.