De ce sa cumperi scaune birou online

Pentru cei care cauta scaune birou, varianta cea mai potrivita va ramane desigur cautarea online. Care sunt de fapt avantajele cumparaturilor online si de ce trebuie sa alegi acest tip de achizitii?

Iata cateva motive: scaunele de birou sunt foarte mari si de multe ori le poti lua din magazin gata montate si acest lucru te va impiedica sa le duci acasa, nu vei putea sa le transporti usor; daca iei scaune birou din magazin, de multe ori nu se asigura transportul decat contra cost, iar daca nu ai masina ta personala, atunci va fi destul de greu sa cari singur un scaun de vreo 15 kg, montat sau pus in cutie de carton, neasamblat, iar cu taxiul mai trebuie sa dai niste bani in plus. Astfel ca daca alegi sa faci cumparaturi online nu trebuie decat sa dai comanda cu un simplu click, iar apoi sa astepti curierul sa vina la tine acasa. Economisesti timp, bani si de ce nu, si energie, care in cele din urma este cea mai costisitoare. Iar daca scaunul de birou iti va veni neasamblat, nu-ti face griji pentru ca este extrem de simplu sa il asamblezi, deoarece primesti schite si planuri de toate felurile. Asadar, este destul de simplu si bine sa cumperi scaune de birou online, mai ales pentru ca in prezent sunt foarte multe firme specializate care nu dispun de resurse sa isi faca un punct de desfacere si de comercializare, insa au marfa foarte buna.

Iar daca te ingrijorezi ca nu va fi produsul bun sau va avea defectiuni, nu-ti face griji deoarece politica de retur este prezenta la orice firma care face comert online. Insa cu siguranta nicio companie care se respecta nu isi permite sa trimita produse stricate sau cu defecte ori care sa nu corespunda cu imaginile pe care le au postate pe site alaturi de produsul pe care il vand.

Boli psihice teribile si mituri care le fac si mai ciudate

Automutilarea. Mitul: Oamenii care se taie, se ard sau isi provoaca leziuni la nivelul corpului ori incearca sa se sinucida ori cauta sa atraga atentia asupra lor. Tinerii care sufera de boli mintale tind sa se taie, sa se mutileze. Automutilarea e o normalitate astazi din cauza stresului si tehnologiilor care le permit accesul tinerilor la tot felul de articole, filme, diferite tipuri de muzica. Automutilarea nu e insa o incercare de suicid. Multi se automutileaza ani la randul fara sa isi provoace rani care sa le puna in pericol viata si asta cand se puteau omori din prima secunda cand au avut un cutit in mana. Cei care se automutileaza de fapt incearca sa scape de sentimentele oribile si sa se taie doar pentru a evita sa se sinucida. Tinerii care se automutileaza nu vor decat sa atraga atentia asupra lor si isi ascund ranile in zone care nu sunt accesibile vederii-de exemplu pe burta. O multime de tineri incearca cu disperare sa determine pe cineva sa le dea atentie si sa vada ranile provocate pentru a fi ajutati, dar multi dintre ei sunt prea timizi, speriosi, ingroziti de cum o sa reactioneze persoanele din jur cand vor vedea ranile, asa ca tac din gura si sufera in tacere. Daca cineva a ajuns sa se taie ca sa atraga atentia asupra lui, nu te intrebi ce problema asa de mare l-a facut sa raneasca ca sa ajunga la o alta persoana pentru ajutor?...

Inchirieri fara garantie

Inchirierea unei masini este intotdeauna solutia cel mai la indemana atunci cand masina proprie este indisponibila pentru o perioada mai mare de timp, sau in situatiile in care cel care inchiriaza nu are o masina proprie dar are nevoie de un mijloc de transport la dispozitie pentru o perioada mai indelungata. In principiu, inchirierea unei masini este o tranzactie cu care majoritatea romanilor s-au obisnuit in ultimii ani, insa indiferent daca este pentru prima data cand apelati la servicii de acest tip sau daca sunteti veteran in ale inchirierilor de masini, e bine de stiut ca citirea cu atentie a termenilor si conditiilor existente in contractul de inchiriere al fiecarei firmei va poate scuti de probleme ulterior.

Majoritatea companiilor rent a car ofera si varianta inchirierilor online, asa cum este si www.rpdrentacar.ro, o varianta in care lucrurile sunt mult simplificate. Masinile sunt usor de vazut in sectiunea flota si li se poate verifica foarte simplu disponibilitatea. Ele se pot rezerva in functie de preferinte sau necesitati, luand in calcul tipul de combustibil, consumul, numarul de locuri, si alti factori importanti pentru fiecare client.

Un alt aspect de care cel care inchiriaza o masina trebuie sa tina cont este garantia. In general, orice companie rent a car solicita constituirea unui depozit pe card ca garantie, dar exista si inchirieri masini fara garantie. In acest caz poate fi vorba despre masini low cost, sau despre garantie zero pentru clientii fideli si cu vechime ai unei companii, dar poate fi vorba si despre masini cu garantie nereturnabila Super C.D.W, care exonereaza clientul de orice raspundere in caz de dauna a autovehiculului. E drept ca pretul inchirierii pentru aceasta din urma varianta va fi ceva mai ridicat, insa uneori merita investitia.

Alegerea companiei de inchirieri masini, a pretului celui mai bun si a serviciilor celor mai complete, se va dovedi esentiala pentru felul in care va decurge pe mai departe relatia dintre client si companie.

Aspecte bizare ale culturii chineze

Dublurile. In tarile din Occident, cei bogati traiesc o viata cu fel de fel de privilegii, insa nu scapa de „ghilotina” legilor. Chiar si milionarii isi petrec ani buni dupa gratii, fara sa se eschiveze. In China, daca esti destept si stii cum sa gestionezi o situatie de criza, poti trimite pe altcineva sa faca inchisoare pentru tine. Desi autoritatile chineze au negat ca s-ar intampla asa ceva, realitatea a dovedit ca sunt trimisi pentru a fi incarcerati indivizi care nici macar nu seamana cu viitorii puscariasi-asta o dovedesc programele de recunoastere faciala. „Ding zui” sau „criminalul inlocuitor” sunt termeni cunoscuti in China in randurile celor foarte bogati care angajeaza pe altcineva sa le tina locul dupa gratii. In 2009, un pusti bogat de 20 de ani a fost condamnat la trei ani de inchisoare, insa nu a facut nici macar o zi pentru ca a gasit inlocuitor, care a iesit din puscarie in septembrie 2012 si si-a castigat banii promisi, acum ducand o viata imbelsugata, fara griji.

Poluarea aerului. Industria producatoare de masini si alte industrii au dus la cresterea gradului de poluare a oraselor din China. In capitala, Beijing, smogul, ceata si fumul, este atat de dens incat nu se va cladirile la nici 10 metri iar locuitorii sunt sfatuiti sa stea mai mult prin casele lor ca sa nu se trezeasca cu boli de plamani. Daca Marele Zid Chinezesc nu poate fi vazut de pe Luna, smogul poate fi vazut… „Satele cu cancer” au aparut tot mai des in jurul zonelor din prejma fabricilor-oamenii mor acolo din cauza inhalarii fumului cancerigen. Poluarea aerului se masoara in ppm (parti per milion). Ca sa nu patesti ceva, indicele trebuie sa fie de 20ppm. Media globala e de 71ppm-Beijing-ul are, uimitor, 775ppm! Guvernul chinez a incercat sa curete aerul insa nu prea a reusit, asa ca atunci cand cetatenii se duc la supermaket trebuie sa poarte masti chirurgicale ca sa nu riste sa moara in doar trei-patru ani.